L’empresa familiar Galletes Gori de Muro celebra la cinquena edició del Show Cooking, una activitat en la qual reuneixen a quatre cuiners destacats de Mallorca perquè elaborin tapes amb les seves galletes d’oli.

L’acte d’enguany se celebra el dissabte 8 de juny, al Claustre del Convent de Muro, a partir de les 19.30 hores. L’entrada és gratuïta i les tapes es començaran a vendre a partir de les 21 hores a preus populars.

En aquesta edició hi participen els cuiners:

  • Ariadna Salvador i Pau Navarrodel restaurant Clandestí Taller Gastronòmic (Palma)
  • Maria Salinas de Bodega Maria Salinas (Mancor de la Vall)
  • Jonay Hernándezdels restaurants La Vieja (Palma) i Flor de Sal (Camp de Mar, Andratx)

A més a més, hi haurà un concert acústic del cantautor Juanjo Montserrat, a les 22 hores, juntament amb els vins Son Ramon i Butxet, la cervesa mallorquina de Cas Cerveser.

L’acte estarà conduït per dos presentadors carismàtics i de luxe: el cuiner Koldo Royo i el reporter Raül Valls.

Podeu conèixer una mica més d’informació sobre els cuiners a continuació:

Maria Salinas

Maria Salinas és una dona feinera i valenta que fa de la cuina la seva passió com demostra dia a dia al seu acollidor restaurant de Mancor de la Vall. Una cuina senzilla, clara i directa que s’encarrega de preparar amb l’ajuda de la seva filla.

Jonay Hernández

Jonay Hernández Sánchez sempre té un somriure mentre cuina. Primer va marcar tendència amb el Restaurante Flor de Sal a Camp de Mar (Andratx), que continua dirigint, i ara fa un parell d’anys va obrir el restaurant La Vieja a Palma, on hi fa una versió pròpia amb un punt divertit i desvergonyit de la cuina de la seva terra, les Illes Canàries.

Pau Navarro i Ariadna Salvador

Pau i n’Ariadna són dos cuiners que marquen tendència a Mallorca. Al V Show Cooking Gori de Muro podreu conèixer la cuina desacomplexada, amb un punt punk i, alhora, arrelada a Mallorca, que preparen al seu restaurant Clandestí Taller Gastronòmic