Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

S’impartirà a Santa Maria del Camí, del 14 al 19 de maig

L’Associació de Producció Agrària Ecològica de Mallorca (APAEMA) ha organitzat el curs d’iniciació a l’agricultura ecològica  en el que s’exposaran les nocions bàsiques d’aquest tipus de cultiu i se n’explicarà l’aplicació pràctica en el context de Mallorca. D’entre els temes que es tractaran, es parlarà del reglament que la regeix, de la certifcació i control, de la reconversió de la finca, dels cultius, del maneig del sòl, de plagues i malalties, etc. A més, es dedicarà una sessió a ramaderia ecològica.

El curs, que és gratuït, està destinat a professionals del sector, però també a tothom que hi estigui interessat. L’impartiran els tècnics en agricultura ecològica Nofre Fullana, Miquel Serra i Miquel Torrens i tendrà una durada de 20 hores.

S’impartirà els dies 14, 15, 17 i 18  de maig, de 17.30 a 21 hores i el dissabte 19, de 9 a 14 hores, a  Ca s’Apotecari (Plaça de la Vila, de Santa Maria).

Podeu apuntar-vos-hi a l’enllaç https://goo.gl/forms/qrQddF5UgcJSQvdz2 o al telèfon 971 16 83 26. És imprescindible indicar-hi el nom i llinatges, núm. de document d’identitat i telèfon de contacte.