La plataforma Cómete Menorca ha organitzat el curs Rebosteria Menorquina d’Autor. L’activitat es farà a Ciutadella, i l’impartirà el cuiner i pastisser Andreu Busutil el proper 17 de novembre.

El curs es farà a la Pastisseria El Diamante, una de les més emblemàtiques de Ciutadella, de 20 a 22 hores. El preu és de 40 euros i inclou el material, les receptes i la degustació. Andreu Busutil és la quarta generació de pastissers i un dels referents en el món dolç de Menorca. Aquest curs, se centrarà en la xocolata, en la tortada i en els dolços amb fruites. El màxim d’assistents és de vuit persones.

El proper dimarts 15 de desembre, se n’impartirà un altre, que tendrà com a temàtica la rebosteria de Nadal, amb el tronc, dolços de miniatura i el torró com a protagonistes principals.

Inscripcions: https://www.cometemenorca.com/es/experiencias-gastronomicas/ver/cursos-de-cocina-ciutadella-gastronomica/14