Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

La plataforma Cómete Menorca ha organitzat el curs Rebosteria Menorquina d’Autor. L’activitat es farà a Ciutadella, i l’impartirà el cuiner i pastisser Andreu Busutil el proper 17 de novembre.

El curs es farà a la Pastisseria El Diamante, una de les més emblemàtiques de Ciutadella, de 20 a 22 hores. El preu és de 40 euros i inclou el material, les receptes i la degustació. Andreu Busutil és la quarta generació de pastissers i un dels referents en el món dolç de Menorca. Aquest curs, se centrarà en la xocolata, en la tortada i en els dolços amb fruites. El màxim d’assistents és de vuit persones.

El proper dimarts 15 de desembre, se n’impartirà un altre, que tendrà com a temàtica la rebosteria de Nadal, amb el tronc, dolços de miniatura i el torró com a protagonistes principals.

Inscripcions: https://www.cometemenorca.com/es/experiencias-gastronomicas/ver/cursos-de-cocina-ciutadella-gastronomica/14