El Brassclub ha acollit la presentació d’Or de Mallorca, el còctel que el conegut cocteler Rafa Martín ha creat per Oli de Mallorca.

Els assistents a la presentació, a més a més de tastar Or de Mallorca, també han pogut degustar la tapa guanyadora de l’Oleotapa 2015 d’en José Cortés (xef executiu de Diablito), Gambes amb crema de nyora i algues entre d’altres inspirades per Oli de Mallorca.

Or de Mallorca es un còctel amb un cos dolç i cremós, amb notes cítriques, seques i herbals i aromes que recorden a la Serra de Tramuntana, pel qual en Rafa Martín ha recuperat una base clàssica de la cocteleria, els sours, però integrant l’Oli de Mallorca com a ingredient estrella.

L’Oli de Mallorca aporta una textura cremosa gràcies a la combinació amb els cítrics i el blanc d’ou.

Tot i que l’ús de l’oli d’oliva verge extra sembli una mica atrevit, la DO Oli de Mallorca ho promou des de fa ja 4 anys, moment en que es va presentar el Còctel d’Or creat pel professor de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, Antonio Motoso, al que varen seguir el GinOli i Paloli.

Ara mateix integrar oli d’oliva verge extra als combinats és tendència entre els coctelers més creatius de les principals ciutats d’Estats Units com Nova York, Chicago o Los Angeles.
Rafa Martín, que ja es conegut per introduir a l’alta cocteleria begudes tan populars entre els balears com el Palo, les herbes o el Gin Xoriger entre d’altres ingredients, inclourà Or de Mallorca a la seva ja extensa carta a partir del mes d’agost.