La cuina del Tradicionari en un menú

El cuiner Miquel Calent ofereix, el proper dissabte 28 de novembre, un dinar basat en la cuina del tradicionari.
Es tractarà d’una experiència que anirà molt més enllà del menjar perquè, a més de tastar plats reinterpretats de la memòria gastronòmica mallorquina i de les tradicions illenques, també inclourà una glosada amb Mateu Xurí i Miquel Àngel Adrover.
La cita es farà a les 14 hores, al restaurant Can Calent de Campos i costarà 35 euros amb begudes incloses. L’activitat té el suport de la Fundació Mallorca Literària, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.
El menú és el següent:
- Gamba blanca marinada
- Coca d’ànnera amb pera i picada mallorquina
- Bacallà amb fideus bruts
- Floquet amb esclata-sangs, tòfona i ou
- Ametla, llimoni i canyella
- Cafè i petit fours
- Maridatge amb vins de la terra
Si hi voleu anar heu de reservar lloc a info [arrova] mallorcaliteraria [punt] cat. Les places són limitades!