El cuiner Miquel Calent ofereix, el proper dissabte 28 de novembre, un dinar basat en la cuina del tradicionari.

Es tractarà d’una experiència que anirà molt més enllà del menjar perquè, a més de tastar plats reinterpretats de la memòria gastronòmica mallorquina i de les tradicions illenques, també inclourà una glosada amb Mateu Xurí i Miquel Àngel Adrover.

La cita es farà a les 14 hores, al restaurant Can Calent de Campos i costarà 35 euros amb begudes incloses. L’activitat té el suport de la Fundació Mallorca Literària, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.

El menú és el següent:

  • Gamba blanca marinada
  • Coca d’ànnera amb pera i picada mallorquina
  • Bacallà amb fideus bruts
  • Floquet amb esclata-sangs, tòfona i ou
  • Ametla, llimoni i canyella
  • Cafè i petit fours
  • Maridatge amb vins de la terra

Si hi voleu anar heu de reservar lloc a info [arrova] mallorcaliteraria [punt] catLes places són limitades!