El cuiner Miquel Calent ofereix, el proper dissabte 28 de novembre, un dinar basat en la cuina del tradicionari.
Es tractarà d’una experiència que anirà molt més enllà del menjar perquè, a més de tastar plats reinterpretats de la memòria gastronòmica mallorquina i de les tradicions illenques, també inclourà una glosada amb Mateu Xurí i Miquel Àngel Adrover.
La cita es farà a les 14 hores, al restaurant Can Calent de Campos i costarà 35 euros amb begudes incloses. L’activitat té el suport de la Fundació Mallorca Literària, Departament de Cultura, Patrimoni i Política Lingüística del Consell de Mallorca.
El menú és el següent:
- Gamba blanca marinada
- Coca d’ànnera amb pera i picada mallorquina
- Bacallà amb fideus bruts
- Floquet amb esclata-sangs, tòfona i ou
- Ametla, llimoni i canyella
- Cafè i petit fours
- Maridatge amb vins de la terra
Si hi voleu anar heu de reservar lloc a info [arrova] mallorcaliteraria [punt] cat. Les places són limitades!