La denominació d’origen Binissalem ha organitzat els Wine Days 2021. Aquesta vuitena edició se celebrarà del 13 al 23 de maig i la programació inclou activitats relacionades amb el vi i la vinya, la gastronomia, el paisatge, el patrimoni, la cultura, el teatre i la salut.

Les activitats proposades inclouen: maridatgestallers de tastde vinya de llatravisites als cellers, excursions, III Marxa Nòrdica per vinyes i camins de Santa Maria del Camí, a més de les propostes culturals (literatura i música) de la Fundació Mallorca Literària al jardí de la Casa Museu Llorenç Villalonga i com a novetats, mindfulnesstastar amb els 5 sentits i sessions de microteatre en diferents espais. Cal dir que el 50% de l’import net de les activitats de mindfulness i microteatre destinarà a la Fundació Banc d’Aliments de Mallorca.

Moltes d’aquestes activitats tindran lloc a l’aire lliure o en espais oberts i amb totes les mesures de prevenció covid‐19 establertes pel Govern de les Illes Balears. Les circumstàncies de la pandèmia ens varen impedir la celebració de la 7a edició de Wine Days, però enguany hem volgut recuperar l’activitat amb una programació reduïda i amb activitats adaptades a les restriccions marcades per la covid‐19.

Wine Days és un projecte d’enoturisme, una proposta d’activitats experiencials entorn a la cultura del vi de la comarca de la DO Binissalem, que fou ideat al 2014 per Lourdes Picó quan era presidenta de la DO Binissalem, qui malauradament va morir fa uns mesos. Wine Days es un esdeveniment dirigit tant a residents com a visitants als que pretenem engrescar amb el paisatge, la cultura, la gastronomia, els pobles, la gent, la història i els vins d’aquesta comarca vitivinícola. Vins de qualitat, amb caràcter, elaborats amb varietats autòctones i que, sense dubte, són el reflex de la cura que, dia a dia, viticultors i vinaters dediquen a aquesta terra.

Podeu consultar el programa completwww.winedaysmallorca.com

Fotos: CRDO Binissalem