El talent culinari d’Eivissa s’ha vist recompensat en la Guia Repsol 2021. El motiu és que hi ha 5 nous restaurants pitiüsos hi han estat inclosos. D’una banda, el restaurant Es Tragón (Sant Antoni de Portmany) ha estat guardonat amb 2 Sols, mentre que els restaurants MaymantaNagai Pecador, tots tres situats a Santa Eulària des Riu, n’han obtingut un.

Una altra de les novetats es troba a Menorca. Es el restaurant Sa Llagosta (Fornells), del cuiner David de Coca, amb un Sol Repsol.

Pel que fa a Mallorca, cal destacar dues baixes: el restaurant Zaranda (que roman tancat) i Sadrassana, de Palma.

Cal comentar que curiosament, al restaurant Maca de Castro se li han mantingut els 3 Sols Repsol tot i que no obrirà fins al mes de juny de 2021 i no va obrir durant el 2020. Mentre que la guia Michelin li va retirar l’estrella, igual que va fer a Zaranda.

Els restaurants que tenen 2 Sols de les Illes Balears són: Andreu Genestra (Capdepera), Béns d’Avall (Sóller), Can Domo (Santa Eulària des Riu), Dins Santi Taura (Palma), El Olivo (Deià), Es Tragón (Sant Antoni de Portmany, Es Xarcu (Eivissa), La Fortaleza (Llucmajor) i La Gaia (Eivissa).

Els restaurants amb 1 Sol Repsol a les Balears són: Aromata (Palma), Bodega Barahona – Casa Manolo (ses Salines), Ca n’Alfredo (Eivissa), Ca na Toneta (Caimarí), Café Balear (Ciutadella), Can Pau (Santa Gertrudis), Can Toni Moreno (Port des Canonge-Banyalbufar), DaiCa (Llubí), Es Molí de Sal (Sant Francesc de Formentera), Es Racó d’es Teix (Deià), Es Ventall (Sant Antoni de Portmany), Las Dos Lunas (Sant Rafel de sa Creu), Marc Fosh (Palma), Maymanta (Santa Eulària des Riu), Nagai (Santa Eulària des Riu), Pecador Ibiza (Santa Eulària des Riu), Quimera (Sant Francesc de Formentera), Sa Llagosta (Fornells), Smoix (Ciutadella), Trattoria del Mar (Eivissa) i Voro (Capdepera).

A l’apartat de recomanacions, les novetats de la Guia són les següents: Andana (Palma), Cal Reiet (Santanyí), Can Simoneta (Capdepera), Can Truy (Eivissa), Casa Jondal (Sant Josep de sa Talaia), Corso (Eivissa), Fera (Palma), Fusión 19 (Muro), Rais (Maó) i Stagier bar (Palma).