En aquest temps de crisi, també hi ha alegries. Així ho demostren Tomeu Arbona i Maria José Orero que han anunciat que obriran una botiga a Can Corbella, un dels edificis més emblemàtics de Palma, situat devora de la Plaça de Cort.

A partir del 29 d’agost, en aquest espai protegit hi serviran els productes que s’elaboren al Fornet de la Soca, ubicat a l’antic Forn des Teatre de Palma. “Per a nosaltres és un orgull haver arribat a un acord amb la propietat de l’edifici, que s’ha mostrat comprensiva per la situació econòmica que viuen les empreses en aquests moments complicats”, ha comentat Tomeu Arbona. L’encarregat d’aquest nou establiment serà el seu fill Adrià Arbona Orero, i hi oferiran els mateixos productes i bon servei que caracteritza aquest petit comerç local i familiar.

Can Corbella és un edifici premodernista concebut per l’arquitecte Nicolau Lliteres per a la família Corbella a final del segle XIX. Està protegit i catalogat per l’Ajuntament de Palma. Destaca per una arquitectura original amb uns arcs de ferradura i uns vitralls de colors, com també la façana que està feta de fusta. Fins a l’any 1985 hi va haver l’adrogueria Corbella i, curiosament, fins fa poc, va ser una botiga d’accessoris d’un club de futbol, amb polèmica inclosa perquè els llogaters hi varen fer modificacions a la façana sense permís, fet que va causar una forta polèmica.