/

El passaport covid s’implanta a restaurants

El Govern de les Illes Balears va aprovar dissabte els requisits per accedir a determinats establiments i locals. La mesura s'aplica tots als negocis que s'ubiquin a les illes que es trobin en nivell d'alerta sanitària 1 o superior

El Govern de les Illes Balears va aprovar dissabte els requisits per accedir a determinats establiments i locals. La mesura s’aplica tots als negocis que s’ubiquin a les illes que es trobin en nivell d’alerta sanitària 1 o superior.

D’aquesta manera, s’exigirà el passaport covid a les Illes Balears en els casos següents:

a) Discoteques sales de festa i sales de ball.

b) Bars de copes o cafès concerts i pubs.

c) Establiments de restauració amb cabuda interior per a més de 50 persones. Si aquests establiments tenen, a més, espais qualificables com a terrasses cobertes, l’interior de l’establiment i la terrassa coberta es consideraran locals independents a l’efecte del còmput de les seves respectives cabudes.

El que es disposa a aquest apartat és d’aplicació també als espais amb servei de restauració ubicats en allotjaments turístics, instal·lacions esportives, centres recreatius per a gent gran i locals de jocs i apostes.

d) Establiments o locals on es dugui terme celebracions amb participació de més de 50 persones i a les quals es prestin activitats de restauració i/o ball.

e) Altres espais habilitats com a sales de festa, sales de ball, discoteques o restaurants, amb cabuda interior superior a 50 persones; establiments els quals restaran sotmesos en el desenvolupament de la seva activitat a les condicions establertes en el punt segon d’aquest acord.

D’altra banda, les condicions específiques pel desenvolupament de l’activitat de determinats establiments i locals, quan les illes on radiquin es trobin en nivell d’alerta sanitària 2 o superior, seran exigibles a:

– Refugis, hostals, albergs i altres allotjaments turístics, qualsevol que en sigui la denominació, amb habitacions d’ús compartit.

Finalment, s’estableix que per a establiments i locals, quan les illes on radiquin es trobin en nivell d’alerta sanitària 3 o superior, el passaport covid s’exigirà a:

a) Gimnasos i altres instal·lacions on es duguin a terme activitats pròpies de sales de musculació i sales d’activitats dirigides

b) Acadèmies de ball

c) Cinemes, circs de carpa i altres establiments on es duguin a terme activitats culturals, si es permet el consum d’aliments i/o begudes.

Per sol·licitar el passaport covid a les Illes Balears cal visitar l’enllaç: https://porpac.ibsalut.es/services/CvdLogin.action

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat