Des de fa 6 anys, el restaurant Oliu d’Andratx marca tendència a través del xef Joan Porcel. Aquest jove andritxol, humil i amb talent per a la cuina ofereix una proposta suculenta de plats mediterranis. Any rere any i fruit de la feina que fa dia a dia, s’ha convertit en un dels restaurants de referència de Mallorca.

Per celebrar el sisè aniversari Porcel va celebrar diumenge dia 7 de juliol una gran festa amb familiars i amics en què s’hi varen degustar diferents especialitats com l’airbag de formatge maonès i tomàtiga seca, la versió del trempó de la cuinera Margalida Alemany -amiga i mentora de Joan Porcel- i Aina Pons, la croqueta de bacallà, com també el llagostí kataifi marinat amb herbes mediterrànies i dip de chutnei de fruites d’estiu, la lassanya de ceps i tòfona, la xerna amb una versiño de tombet, el braó a l’estil oriental i la mouse de iogurt, xocolata blanca i perfum d’alfabeguera, entre altres propostes.

Tot va ser conduït per Marcos Terlevich, parella i mà dreta de Joan Porcel, qui va demostrar la seva destresa artística com a ballarí i com a cantant, i que va presentar diferents espectacles de ball, de circ i de foc. Tot per fer realitat una nit inolvidable i plena de moments entranyables.