Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Des de fa 6 anys, el restaurant Oliu d’Andratx marca tendència a través del xef Joan Porcel. Aquest jove andritxol, humil i amb talent per a la cuina ofereix una proposta suculenta de plats mediterranis. Any rere any i fruit de la feina que fa dia a dia, s’ha convertit en un dels restaurants de referència de Mallorca.

Per celebrar el sisè aniversari Porcel va celebrar diumenge dia 7 de juliol una gran festa amb familiars i amics en què s’hi varen degustar diferents especialitats com l’airbag de formatge maonès i tomàtiga seca, la versió del trempó de la cuinera Margalida Alemany -amiga i mentora de Joan Porcel- i Aina Pons, la croqueta de bacallà, com també el llagostí kataifi marinat amb herbes mediterrànies i dip de chutnei de fruites d’estiu, la lassanya de ceps i tòfona, la xerna amb una versiño de tombet, el braó a l’estil oriental i la mouse de iogurt, xocolata blanca i perfum d’alfabeguera, entre altres propostes.

Tot va ser conduït per Marcos Terlevich, parella i mà dreta de Joan Porcel, qui va demostrar la seva destresa artística com a ballarí i com a cantant, i que va presentar diferents espectacles de ball, de circ i de foc. Tot per fer realitat una nit inolvidable i plena de moments entranyables.