/

El restaurant Singular estrena la temporada amb un menú servit en un camp d’espígol

El prestigiós cuiner Ramon Freixa dirigeix l'oferta gastronòmica de l'establiment

El restaurant Singular comença la temporada, la segona des que va començar, amb novetats. Situat a sa Pobla, concretament a l’hotel The Lodge, de la firma Único Hotels, destaca per una carta de plats fets al foc, amb la flama com a element central que acarona el producte local i de temporada.

Una de les novetats són els sopars màgics entre espígol, que se celebren cada dimecres. Així, un passeig davant d’un capvespre de pel·lícula culmina amb un menú (90 euros) que comença a les 8 del vespre, que està amenitzat amb suau música en directe, que comença amb degustació d’aperitius variats, com ara l’embotit figatella, formatge, coca de sardines, un plat principal i que finalitza amb unes postres (per triar).

El prestigiós xef Ramon Freixa, que té dues estrelles Michelin i tres sols Repsol al seu restaurant homònim de Madrid, dins de l’hotel Único, és el responsable de la direcció gastronòmica de Singular, que executen els cuiners Mateu Garcias i Margalida Moyà.

De les brases i el caliu de Singular, en surt una exquisida carn (com ara la porcella), i els amants del peix gaudiran de la gran varietat de la llotja dels ports d’Alcúdia i de Palma, com el gall de Sant Pere, el moll, el cap-roig i la mundialment coneguda gamba vermella de Sóller.

A més dels plats principals, cal destacar alguns dels entrants, començant pel pa casolà amb farina de xeixa i mantega fumada, la coca de verat amb tombet i romaní, l’amanida de cap-roig amb fonoll i taronges de Sóller, la banderilla mallorquina o el bunyol de porcella, sobrassada i mel pròpia.

Com que el restaurant es troba a sa Pobla i dels cultius estrella és la patata, aquest tubercle també hi és ben present com a guarnició: parmentier, fregit, gratinat, etc., i també hi és present un altre dels seus aliments més populars, l’arròs, que preparen brouós, amb porc negre i verduretes a la graella o l’arròs a la llauna amb botifarra, sípia i gamba vermella.

Singular, finalment, té una selecció àmplia de postres en què destaca el gató d’ametlla marcat a la brasa amb gelat de mel de les abelles de la finca, i vins tant de Mallorca com del món.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat