Menú degustació
fusió mediterrània oriental

El cuiner del restaurant Arume, Tomeu Martí, ofereix un menú degustació a l’aula restaurant Miramar de l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears (EHIB).

Hi fusionará la cuina mediterrània amb l’oriental.

Serà el proper 28 de novembre de 2013

El menú consistirà en:

  • Dashi torrat de grimaldo i el seu ravioli
  • Rotllets d’espinacs farcits de tàrtar de llampuga
  • Tiradito de llobarro amb gaspatxo asiàtic de tomàtigues verdes
  • Dau de bacallà amb crema de pèsols i wasabi
  • Llomillo de xot, pesto tai i polenta de bolets i gingebre
  • Xocolata, formatge i taronja

Horari d’inici del servei: de 14 h a 14.45 hores.
Reserves: 971 17 26 26 / 971 17 26 08
Places limitades

Preu del menú degustació + selecció de vins EHIB en maridatge: 29 euros per persona (IVA inclòs).