Disculpa, però aquesta entrada només està disponible en Alemany. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Anne Osstyn Gautier ha dirigit un tast adreçat als sommeliers més destacats de Mallorca

La directora de vendes del negociat Ballande et Meneret, Anne Osstyn Gautier, ha ofert un tast de vins de Bordeus al restaurant Schwaiger de Palma. La cita, que ha tengut lloc el dimarts 18 de setembre, ha reunit un destacat grup de sommeliers de Mallorca que han degustat una desena de vins d’aquesta regió francesa.

L’acte, organitzat per la distribuïdora mallorquina Redivins Import, ha servit per donar a conèixer una selecció dels segons vins dels chateaux (cellers) de Bordeus, uns vins que es poden adquirir a un preu més econòmic però amb una gran qualitat. De fet, el negociat Ballande et Meneret és un dels tres més importants de Bordeus que es dedica a la selecció i venda de vins. D’entre els vins tastats cal destacar l’Alter Ego de Chateau Palmer (2014), el Duo de Conseillante (2016), el Connetable de Talbot (2015) i el Réserve de la Comtesse (2015), a més del vi blanc Chàteau d’Alix Blanc (2016). La majoria d’aquests vins destaquen per la presència de la varietat de raïm Merlot, com també de Sauvignon Franc i Cabernet Sauvignon.

Els vins de Bordeus són uns dels més cotitzats al món. La majoria dels vins que s’hi fan són vins negres, tot i que també en fan de blancs i de dolços. Actualment, hi ha 6.810 viticultors, 300 cases de negoci, 84 corredors de vins i 34 cellers cooperatius, el que es tradueix en 55.000 llocs de feina. La regió comprèn 111.150 hectàres de vinya i la mitjana de les explotacions és de 15 hectàrees, amb 65 denominacions. La producció mitjana és de 5 milions d’hectòlitres/any, un 89% de vi negre i un 11% de vi blanc.