Presenta, també, la nova gamma de producte 100% natural

Embutidos de Mallorca acaba de renovar el certificat de qualitat IFS Food, que garanteix la seguretat dels productes que fabrica. Embutidos de Mallorca agrupa diferents marques de Sobrassada de Mallorca com CrisolSoler La Ermita, i és l’empresa del Consell Regulador que més sobrassades produeix de l’illa.

Aprofitant que se celebra la fira Alimentària a Barcelona, Embutidos de Mallorca presenta nova gamma de productes 100% naturals i sense additius afegits. Aquests nous productes de Sobrassada de Mallorca, es podran trobar en els diferents formats tradicionals i en budell natural. Dins la nova gamma també s’hi troben altres embotits típics de Mallorca com el camallot, la varia i el botifarró. En tots els casos, són elaborats sense cap tipus d’additiu afegit i estan exempts d’al·lèrgens, gluten i lactosa.

Segons ens explica Pere Soler, director d’aquesta empresa familiar, una acurada selecció de les matèries primeres, un control estricte del transport, unes instal·lacions renovades i optimitzades i unes mesures exigents  de seguretat alimentària són les principals eines que permeten elaborar productes d’aquestes característiques. També comenta que amb la participació a Alimentària esperen exportar els seus productes als mercats d’altres països.