El joc de taula consisteix en superar proves de menjar, curiositats, llocs, personalitats per aprendre més sobre Mallorca

Ara ja pots saber què saps i què no saps de Mallorca. Marga Mayans i Juanra Martínez han creat el joc de taula Esclatacaps. Expliquen que després de molt de temps investigant, de fer proves, de demanar a gent, de descobrir curiositats, d’aprendre part de la història de Mallorca, etc. varen decidir fer aquest joc amb el qual pots recordar o conèixer tradicions, històries i curiositats de Mallorca.

El joc, editat en català, té forma de caragol i té un camí fet per 40 ensaïmades en les quals cada guanyador ha de superar les proves que poden ser de 4 maneres diferents de dibuixar, de fer mímica, d’endevinar la paraula prohibida i de respondre amb un ‘sí’ o un ‘no’.

Alguns dels temes que s’hi tracten són menjars com la coca de patata, les panades o la sobrassada, festes i activitats com es Vermar o Des Güell a Lluc a peu; personatges famosos com Rafel Nadal, Agustín El Casta, Antònia Font, Xesc Fortesa o Catalina Valls; com també indrets com el Castell de Bellver, la Cartoixa de Valldemossa o es Trenc; a més de curiositats com que la datilera més alta de Mallorca és a Binissalem o on està enterrat Ramon Llull.

La primera edició és limitada i només es pot comprar al web www.esclatacaps.com