Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

El joc de taula consisteix en superar proves de menjar, curiositats, llocs, personalitats per aprendre més sobre Mallorca

Ara ja pots saber què saps i què no saps de Mallorca. Marga Mayans i Juanra Martínez han creat el joc de taula Esclatacaps. Expliquen que després de molt de temps investigant, de fer proves, de demanar a gent, de descobrir curiositats, d’aprendre part de la història de Mallorca, etc. varen decidir fer aquest joc amb el qual pots recordar o conèixer tradicions, històries i curiositats de Mallorca.

El joc, editat en català, té forma de caragol i té un camí fet per 40 ensaïmades en les quals cada guanyador ha de superar les proves que poden ser de 4 maneres diferents de dibuixar, de fer mímica, d’endevinar la paraula prohibida i de respondre amb un ‘sí’ o un ‘no’.

Alguns dels temes que s’hi tracten són menjars com la coca de patata, les panades o la sobrassada, festes i activitats com es Vermar o Des Güell a Lluc a peu; personatges famosos com Rafel Nadal, Agustín El Casta, Antònia Font, Xesc Fortesa o Catalina Valls; com també indrets com el Castell de Bellver, la Cartoixa de Valldemossa o es Trenc; a més de curiositats com que la datilera més alta de Mallorca és a Binissalem o on està enterrat Ramon Llull.

La primera edició és limitada i només es pot comprar al web www.esclatacaps.com