/

Es Racó des Teix tanca i es converteix en Ca ses Sauerschell’s

Les filles del cuiner Josef Sauerschell agafen el relleu amb un concepte culinari diferent

Aquest mes de juliol, Diario de Mallorca ha anunciat la clausura d’un restaurant que ha estat un referent de l’alta cuina a Mallorca. Es tracta d’Es Racó des Teix, que el cuiner Josef Sauerschell i la cap de sala Elionor Payeras varen obrir l’any 2001 a Deià.

Josef Sauerschell va arribar a Mallorca des de la localitat alemanya de Grossgressingen l’any 1985 per fer feina a l’hotel La Residència, concretament al restaurant El Olivo. Hi va guanyar una estrella Michelin, hi va conèixer Nori Payeras, que feia de cambrera a El Olivo i amb qui es casaria i va fer de mestre de dos grans cuiners de la comarca de Sóller: Guillem Méndez i Benet Vicens.

El periodista Andoni Sarriegi explica que com que no s’entenia amb el propietari de l’establiment turístic, Richard Branson, l’any 2000 va decidir crear el seu espai culinari al que abans havia estat un bar de copes, el Charly Trons, i l’any següent va inaugurar amb Nori Payeras el restaurant Es Racó des Teix, que des del 2003 fins al 2020 va ser guardonat amb una estrella Michelin. De fet, Sauerschell va renunciar a la de 2021 a través d’una carta, com va explicar Ultima Hora.

Ara que Sauerschell s’ha jubilat, les seves tres filles, Inés, Tamara i Yquem, aprofitaran l’espai del restaurant per obrir-hi un nou concepte culinari, molt més senzill que han batiat com Ca ses Sauerschell’s. S’inaugura el dijous 20 de juliol i hi faran un plat del dia, a més de picades, vermuts i vins. L’horari que faran serà de dimecres a dissabte, de 18 a 23:30 hores i el diumenge, de 12 a 18 hores. Aquest és el web: https://sauerschell.es/

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat