/

Èxit organitzatiu i de participació a la segona edició de ‘Vins a Biniamar’

L'església nova de Biniamar es va omplir de gom a gom amb motiu de la celebració de 'Vins a Biniamar', un esdeveniment que en la seva segona edició va tornar a maridar bons vins, amb música i gastronomía.

El diumenge horabaixa i vespre, vuit bodegues de tota l’illa com són: Can Gelat, Bodega Vins Binibona, Vins Ripoll, Castell Miquel, Vidal Serra, Los dos Caballeros, Bodega Son Alegre i Sangría Rita, varen oferir tasts dels seus vins als centenars de persones que s’acostaren al recinte ja des de ben prest.

La vetllada va comptar amb un espectacle de tall de ‘Jamón’ de la mà de Quique Roca de Winemercat acompanyat amb la guitarra pel Mestre Benji ‘Habichuela’

Els assistents també pogueren gaudir d’un concert espectacular de Jaume Anglada , en el qual fusionà cançons pròpies amb versions del millor pop espanyol . La barra de tapes va ser responsabilitat de Ses Maduixetes

D’atra banda els participants foren sorpresos pel photocall 360 graus on pogueren fer-se videos molt divertits.

Els bodeguers manifestaren la seva satisfacció no només pel fet de promocionar els seus vins de qualitat sino també per les vendes realitzades. I és que amb l’entrada, cada assistent apart d’una copa conmemorativa i cinc tasts de vi obtenia un val de descompte per a la compra de botelles dins el recinte.

Des de l’Ajuntament de Selva, el batle Joan Rotger, va mostrar la seva satisfacció per la bona acollida d’aquesta segona edició amb major participació i per la bona organització de l’esdeveniment. Rotger confía en que aquesta iniciativa tengui continuïtat en el futur ja que “suposa una ocasió fantástica per promocionar el producte local i també per dona visibilitat al nostre municipi i al poble de Biniamar en un entorn monumental tan espectacular com el de l’Església Nova”.

L’esdeveniment, organitzat per Som de Mallorca i LR Espectáculos , ha comptat amb el suport de l’Ajuntament de Selva i la pedania de Biniamar, el Departament de Promoció Econòmica del Consell de Mallorca, Petits Cellers de Mallorca i Quely.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat