Els Fogons de Plaça, Millor Arròs d’Espanya, hi oferirà una mostra de cuina

Bunyola celebra Santa Catalina amb una bona festa que abasta del divendres 23 al diumenge 25 de novembre, uns dies marcats per música, cuina i foguerons.

La cuina popular de Mallorca serà la protagonista del divendres amb una xerrada de la professora Caterina Valriu, que es farà a la biblioteca, a les 18 hores. Després de conmemorar el Dia contra les Violències Masclistes a la Plaça, a les 20 hores, hi haurà el SantaCataRock amb The TurnersPoques FeinesEquusLa Gran Orquesta Republiana Sound System i Dj Miki a l’aparcament del pavelló municipal Joan Pericàs.

Dissabte, el trull començarà a les 10 amb la trobada i sonada dels Xeremiers i continuarà a migdia amb l’espectacle Rabynovich-Jetlack, a la Plaça, que farà les delícies de menuts i adults. Els foguerons agafaran protagonisme a les 19 hores, quan s’encendran a diferents punts del poble per torrar-hi el que vulgueu menjar per celebra la vigília de Santa Caterina.

La Fira de Santa Catalina es farà el diumenge 25 de novembre, a partir de les 9 del matí, amb un bon grapat de paradetes artesanes, gastronòmiques i de complements. La Plaça acollirà dues activitats paral·leles a les 12.30 hores. D’una banda, hi haurà taller de manualitats de Nadal per a infants; i de l’altra el restaurant de menjar per endur Els Fogons de Plaça oferirà una mostra de cuina després que el seu arròs de carboner hagi estat premiat com a Millor Arròs d’Espanya. L’horabaixa, també a la Plaça, hi haurà ballada popular amb Al Mayurqa i l’Escola de Ball de Bot de Bunyola i el concert Festival de Música de Bunyola al Teatre.

Consultau aquí el programa de la Fira de Santa Catalina de Bunyola 2018.