/

Gin Eva, millor ginebra d’Espanya i de les millors del món

Els World Gin Awards 2024 de Londres també ha guardonat la ginebra S'Orient

Aquest mes de gener s’ha publicat la llista de les millors ginebres del món, en la qual hi apareixen dues marques mallorquines: Gin Eva (Llucmajor) i Destil·leria Pareis (Llubí). Es tracta de la World Gin Awards 2024 de Londres, el jurat dels quals ha distingit Gin Eva com el millor productor de ginebra d’Espanya en tres de les onze categories avaluades.

Els premis que Gin Eva ha rebut són tres medalles d’or, de manera que es pot considerar que té el títol de guanyador per estat en tres categories: a la categoria World’s Best Signature Botanical per a ginebra La Mallorquina, a World’s Best Old Tom Gin per a la ginebra Old Tom, i a World’s Best Contemporary Gin per a la ginebra S’Horabaixa. A més, té una medalla d’argent i una de bronze per a La Canoneta i La Bergamota, respectivament, en la categoria World’s Best Signature Botanical.

Aquesta triple distinció marca una fita significativa per a la destil·leria. De fet, el 2019, la seva ginebra La Mallorquina va ser reconeguda com la Millor Ginebra del Món amb un botànic destacat, l’oliva mallorquina. Des de llavors, l’equip ha treballat contínuament per perfeccionar els seus destil·lats. A la gran Gala de Premis de la Ginebra a Londres el 22 de febrer tindran l’oportunitat de competir per ser Guanyadors Globals.

Stefan Winterling i Eva Maier Gómez, creadors  de Gin Eva, han manifestat la seva alegria: “Després d’un breu recés des del 2019, enguany hem tornat a presentar diverses de les nostres ginebres i la nostra feina en els darrers anys s’ha vist recompensada. N’estam molt feliços”. Per la seva banda, Göran Engquist, comerciant de vins i distribuïdor de Gin Eva a Suècia, destaca la importància d’aquest triomf: “En un mercat altament competitiu, això és un èxit excepcional, normalment a l’abast només de les grans destil·leries del món.”

Una altra ginebra de Mallorca que ha estat premiada és S’Orient, que elabora David Fajardo amb la Destil·leria Pareis. El jurat dels World Gin Awards 2024 l’ha guardonada amb una medalla de bronze en la categoria de ginebra artesana contemporània.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat