II concurs Oleotapa

El proper dilluns 26 de maig tindrà lloc la segona edició del concurs Oleotapa OLEOTAPA Aquest concurs premiarà el dilluns, la tapa més original i la que millor ressalti les propietats de l’Oli de Mallorca amb denominació d’origen. Restaurants de tota l’illa, es baten aquest dilluns per provar que tenen la millor tapa d’Oli de Mallorca. El concurs els obliga a preparar en només 30 minuts 5 racions del plat que consideren que millor explota les característiques de l’oli mallorquí. L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears acull el concurs, el dilluns dia 26 de maig, a partir de les 16.30h.

El proper dilluns 26 de maig tindrà lloc la segona edició del concurs Oleotapa OLEOTAPA

Aquest concurs premiarà el dilluns, la tapa més original i la que millor ressalti les propietats de l’Oli de Mallorca amb denominació d’origen.

Restaurants de tota l’illa, es baten aquest dilluns per provar que tenen la millor tapa d’Oli de Mallorca. El concurs els obliga a preparar en només 30 minuts 5 racions del plat que consideren que millor explota les característiques de l’oli mallorquí.

L’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears acull el concurs, el dilluns dia 26 de maig, a partir de les 16.30h. Es tracta d’un concurs de lliure entrada a tots aquells amants de l’Oli de Mallorca i els curiosos gastronòmics.

L’organitza el Consell Regulador de la Denominació d’Origen Oli de Mallorca, l’Associació Empresarial de Restauració CAEB, l’Associació Restauració PIMEM, Makro i l’Escola d’Hoteleria de les Illes Balears, en col·laboració amb la Conselleria d’Agricultura, Medi Ambient i Territori.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat