Horeca acull la segona edició del Campionat de Baristes de Balears que té com a objectiu oferir un espai als baristes de les Illes Balears per treballar amb cafè d’especialitat i donar a conèixer les noves tendències del món del cafè.

Les finals tindran lloc dins el marc de la Fira Horeca que es farà els dies 4, 5 i 6 de febrer de 2019 a Palma, al recinte Palma Arena.

Aquesta iniciativa pretén ser una competició independent dels millors baristes i amateurs i, sobretot, pretén ser una plataforma de coneixement, un punt de trobada entre professionals del sector, per crear un entorn amigable, familiar i entaular converses i relacions sobre el món del cafè d’especialitat. Així mateix, també serà una exposició pública del sector, de manera que es podrà compartir al costat del públic assistent una experiència emocionant i creativa, i gaudir-la plegats.

La competició admetrà a tots els participants que es presentin dins el termini establert, gratuïtament i, a més, rebran un record per participar-hi.

Dia 30 de gener a les 17 hores a les instal·lacions d’Arabay Academy de Palma -carrer Sindicat, 5- es faran les eliminatòries per seleccionar els 8 millors baristes, que seran els finalistes i passaran a la gran final al campionat a la fira Horeca (5 i 6 de febrer a les 17 hores). Aquests finalistes participaran en dues semifinals de quatre seleccionats, on es classificaran dos guanyadors diaris per realitzar la gran final dels 4 afortunats.

Què he de fer per apuntar-m’hi?

Els participants es podran inscriure com a màxim el dia 28 de gener a través de l’adreça de correu: info@cafesbay.com

Per inscriure-s’hi correctament hauran d’enviar una fotografia actual i clara de perfil (selfie) on surti de fons el nom / marca del local el qual representarà el participant i en la qual s’identifiqui perfectament a l’interessat. A més també hauran de detallar en aquest correu totes les dades de contacte i usuaris en les xarxes socials, per tal de poder establir una comunicació creuada entre els nostres canals de xarxes socials i els dels participants.

Consultau les bases del II Campionat de Baristes de les Balears aquí.