Disculpa, pero esta entrada está disponible sólo en Catalán. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Horeca acull la segona edició del Campionat de Baristes de Balears que té com a objectiu oferir un espai als baristes de les Illes Balears per treballar amb cafè d’especialitat i donar a conèixer les noves tendències del món del cafè.

Les finals tindran lloc dins el marc de la Fira Horeca que es farà els dies 4, 5 i 6 de febrer de 2019 a Palma, al recinte Palma Arena.

Aquesta iniciativa pretén ser una competició independent dels millors baristes i amateurs i, sobretot, pretén ser una plataforma de coneixement, un punt de trobada entre professionals del sector, per crear un entorn amigable, familiar i entaular converses i relacions sobre el món del cafè d’especialitat. Així mateix, també serà una exposició pública del sector, de manera que es podrà compartir al costat del públic assistent una experiència emocionant i creativa, i gaudir-la plegats.

La competició admetrà a tots els participants que es presentin dins el termini establert, gratuïtament i, a més, rebran un record per participar-hi.

Dia 30 de gener a les 17 hores a les instal·lacions d’Arabay Academy de Palma -carrer Sindicat, 5- es faran les eliminatòries per seleccionar els 8 millors baristes, que seran els finalistes i passaran a la gran final al campionat a la fira Horeca (5 i 6 de febrer a les 17 hores). Aquests finalistes participaran en dues semifinals de quatre seleccionats, on es classificaran dos guanyadors diaris per realitzar la gran final dels 4 afortunats.

Què he de fer per apuntar-m’hi?

Els participants es podran inscriure com a màxim el dia 28 de gener a través de l’adreça de correu: info@cafesbay.com

Per inscriure-s’hi correctament hauran d’enviar una fotografia actual i clara de perfil (selfie) on surti de fons el nom / marca del local el qual representarà el participant i en la qual s’identifiqui perfectament a l’interessat. A més també hauran de detallar en aquest correu totes les dades de contacte i usuaris en les xarxes socials, per tal de poder establir una comunicació creuada entre els nostres canals de xarxes socials i els dels participants.

Consultau les bases del II Campionat de Baristes de les Balears aquí.