Tenen lloc fins al 25 de març a 10 restaurants de la ciutat

La ciutat d’Eivissa organitza novament el certamen Patrimoni Gastronòmic, on es poden degustar menús temàtics per assaborir la gastronomia de països o ciutats Patrimoni de la Humanitat. La cita es duu a terme del 19 de gener i fins al 25 de març del 2018.

En aquesta setena edició, hi participen 10 restaurants. Els menús s’han elaborat expressament per a l’ocasió. Els menús tenen un preu de 18 euros (beguda no inclosa) i estan composts per entrant, plat principal i postres.

Restaurants que hi participen són:

Ca n’Alfredo

Passeig de Vara de Rey, 16. Eivissa. Des del 19 de gener al 10 de febrer excepte festius 

Telèfon: 971 311 274

El cuiner Pepe Torres fa un homenatge a la ciutat d’Eivissa. Li agrada utilitzar productes autòctons. Està especialitzat en cuina eivissenca a exercit la seva trajectòria professional en nombrosos restaurants d’Eivissa aprenent i intentat transmetre els sabors de les nostres àvies a la taula del restaurant per poder sentir-se com a casa.

Consultau-ne el menú a: http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/ca-nalfredo

 

El Cigarral

C/ de Fra Vicent Nicolau, 9.  Eivissa

Telèfon: 971 311 246
El cuiner David Ortiz fa un homenatge a la ciutat de Toledo. La família Ortiz regenta el Cigarral des de 1989. Seguint amb aquesta línia familiar, darrere dels fogons hi ha el xef David Ortiz, el qual continua elaborant una cuina tradicional de tall casolà, imprimint en tots els seus plats una personalitat pròpia, adaptant la carta a cada època de l’any, denotant un gran interès per les exquisides i originals postres que desperten els instints més sibarites dels seus comensals.

Consultau-ne el menú a: www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/el-cigarral

 

El Hotel Pacha

Passeig Marítim s/n. Eivissa

Telèfon: 971 316 55

El cuiner Iñigo Rodríguez fa un menú homenatge al País Basc. Va néixer a Bermeo (Biscaia) El 1978, després de passar per la mà de grans xefs com els germans Adrià, d’Andoni Luis Aduriz de Mugaritz i els germans Roca va arribar fa 13 anys a Eivissa i des de llavors exerceix com a cap de cuina.

Consultau-ne el menú a: http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/el-hotel-pacha

 

Il Decanter Prato Ibiza 

C/ Antoni Palau, 1. Eivissa

Telèfon: 871 035 173

El xef Andrea Alimenti fa un menú homenatge a la Toscana. Alimenti és un assessor xef executiu en el camp alimentari i de la restauració. El seu segell distintiu és la seva qualitat i una selecció de productes genuïns i excel·lències del territori. Posseïdor d’un restaurant amb estrelles Michelin durant molts anys, i una societat que organitzava fires i esdeveniments per a la promoció de productes de territori amb patrocini de governs i regions.

Consultau-ne el menú a: http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/il-decanter-prato-ibiza

 

It Ibiza 

Port esportiu Marina Botafoc, 110. Eivissa

Telèfon: 971 311 107

Els xefs Gennaro Espósito i Massimo Larosa fan un homenatge a Itàlia. Exposito ha guanyat les dues estrelles Michelin, que han confirmat el seu talent de xef, reconeixent la meravellosa capacitat de crear un enllaç de gust i de bellesa entre innovació i tradició. Larosa va ser cuiner durant més de cinc anys a Ischia amb el xef Nino di Costanzo (2 estrelles Michelin). Ha après i desenvolupat un profund respecte pel gust, una recerca meticulosa dels ingredients i la bellesa dels detalls.

Consultau-ne el menú a: http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/it-ibiza

 

La Cava

Vara de Rey, 4. Eivissa

Telèfon: 971 316 074

El xef José Ángel Sánchez fa un menú homenatge a Suècia. Aquest jove murcià de 28 anys entusiasta de la cuina mediterrània i xef de La Cava. Després de 5 anys a l’illa, ha passat per diversos restaurants de prestigi, en els quals ha anat adquirint noves tècniques i introduint-les a la gastronomia eivissenca. Finalment s’ha assentat en La Nueva Cava oferint gran varietat de plats i tapes clàssiques amb un toc personal amb tendències nòrdiques, el que fa de tot el conjunt una cuina molt saborosa i innovadora.

Consultau-ne el menú a:  http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/la-cava

 

Mesón el Gallego (Santiago de Compostel·la)

C/ del Bisbe Huix, 19. Eivissa

Telèfon: 607 582 307 / 971 306 416

El xef José Manuel Veiga fa un menú homenatge a Santiago de Compostel·la. La trajectòria culinària de Jose Manuel està arrelada a la cuina tradicional i en el treball amb productes frescos. Descendent de família dedicada a l’hostaleria, va heretar la seva passió per la cuina del seu avi, ofici que exerceix des dels 17 anys.

Consultau-ne el menú a:  http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/meson-el-gallego

 

S’Ametller

C/ de Pere Francès,12. Eivissa

Telèfon: 971 311 780

La xef Marga Orell fa un homenatge a Mallorca. A banda d’aquest menú, el seu objectiu és centrar-se en oferir la gastronomia eivissenca de la millor qualitat a base de plats senzills. Les seves elaboracions respecten al màxim els sabors dels productes que trien amb mim i cura, així com les receptes més tradicionals. Cal dir que cada setmana s’elaboren plats nous de la cuina mallorquina.

Consultau-ne el menú a:  http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/s-ametller-1

 

Sa Brisa (Eivissa)

Passeig de vara de Rey, 15. Eivissa

Telèfon: 971 090 649

El cuiner Gonzalo Aragúez fa un menú homenatge a Eivissa. Nascut a Argentina i amb nacionalitat italiana, Gonzalo Aragúez coneix bé la gastronomia de Sud-amèrica, Àsia i Europa. Ha treballat al restaurant de Martín Berasategui, en establiments de Canàries, Mèxic o Las Vegas i en locals tan emblemàtics de l’illa com Lío, on va ser cap de cuina . Des de desembre de 2013 es va unir al projecte culinari de Sa Brisa amb el repte de crear una oferta que unís la cultura gastronòmica d’Eivissa i tècniques d’avantguarda amb una visió multicultural.

Consultau-ne el menú a:  http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/sa-brisa-1

 

Sa Nansa

Av. 8 d’agost, 27 baixos. Eivissa

Telèfon: 971 318 750

El cuiner Pedro Tur fa un homenatge a Eivissa. Després de 8 anys dirigint la sala, Pere Tur, va decidir en novembre de 2014 canviar-la pels fogons, per seguir lògicament elaborant la seva cuina eivissenca de mar i a més anar introduint nous plats de la nostra cuina de sempre. Els resultats han estat més que encertats, l’exigència en l’elecció de la matèria primera així com una elaboració justa, ha fet que es consolidàs més encara la nostra clientela, tant local, nacional com el públic internacional que visita l’illa. Recentment aquest reconeixement s’ha consolidat amb 1 Sol Repsol 2018, així com el sisè any recomanat en Guia Michelin.

Consultau-ne el menú a:  http://www.patrimonigastronomic.com/ca-es/Restaurants/sa-nansa-1