Els dos cuiners oferiran un menú especial dia 17 de juny, a partir de les 20 hores

El restaurant La Despensa del Barón de Palma ha preparat una menú especial amb els cuiners Koldo Royo i Matías N. Provvidenti.

La cita gastronòmica, titulada Face 2 Face, consisteix en un menú de 4 plats més postres que farà un recorregut per la cuina d’ahir, d’avui i de sempre. Se celebrarà dissabte, dia 17 de de juny, a partir de les 20 hores.

El restaurant La Despensa del Barón es troba dins l’hotel Posada Terra Santa, un edifici senyorial del segle XIII que es va convertir l’any 2014 en un elegant hotel de ciutat, gràcies a l’empresària Carmen Cordón.

Sobre els cuiners i el menú

El menú està elaborat per dos cuiners que destaquen per ser bons coneixedors del producte, un duo que combina atreviment, joventut, talent i veterania.

Matías N. Provvidenti es un cuiner nascut i format a l’Argentina. És un xef jove i inquiet que ofereix una cuina oberta i ben feta, uns plats elaborats amb talent, en els quals no hi falta l’essència oriental de paísos que ha conegut com Laos, Cambotja o la Índia.

Koldo Royo es un dels cuiners més populars de Mallorca. Nascut a Sant Sebastià (País Basc). Va arribar a l’illa per inaugurar el mític restaurant Porto Pi (ja desaparegut) amb el qual va aconseguir 1 Estrella Michelin; un guardó que també va rebre amb el seu restaurant Koldo Royo. Actualment exerceix com a assessor en el sector de l’hosteleria i la restauració.

El menú consisteix en:

  • Gaspatxo de mango amb anguila fumada
  • Filet de foie amb síndria a la graella i ensalada de fulles tendres
  • Llom de llobarro salvatge amb panses i pinyons a l’estil mallorquí
  • Filet de porc negre amb jardí de verdures
  • Trilogia d’ametlles

Preu: 49 euros/persona (begudes no incloses)

Reserves al 971 21 47 42.