/

La botiga DonBio obre les portes al centre de Palma

L'aliment estrella que ofereix és pasta a base de matèries primeres sense gluten

El restaurant Schwaiger de Palma va acollir la presentació de la botiga DonBio, que obre les portes el proper 11 de juliol, al carrer de la Concepció 28 A de Palma.

Aquesta botiga destaca perquè ofereix un selecte assortiment de pasta a base de matèries primeres lliures de gluten, com ara llegums i cereals processats en una de les plantes més grans 100% lliure d’al·lèrgens d’Europa, i exportant els seus productes a més de 30 països de tot el món.

Francesco Donvito, CEO de Don Bio Italian Innovation Food, va explicar que “la innovació és un factor determinant  al sector agroalimentari per afrontar els reptes de futur en termes d’augment de la productivitat, l’eficiència i la sostenibilitat, i això és el que tractem de reflectir en els nostres productes”. Francesco Donvito, natural de Gioia del Colle (Bari) de Puglia, intenta establir una connexió entre Itàlia i Mallorca, creant connexions entre persones i idees i estimulant converses i interaccions a través de la gastronomia.

Aliments naturals, innovadors i sostenibles
Yunieska Expósito, mànager i ànima de DonBio, va assegurar que és un projecte “que pretén contribuir a la difusió de nova visió de la nutrició i el benestar amb la promoció d’aliments italians naturals, innovadors i sostenibles mitjançant plats senzills i accessibles per garantir la millor aportació nutricional i els beneficis més grans per a la salut”.

El xef Gerhard Schwaiger, i el cap de cuina, Stefan Brunner, varen oferir una selecció de plats cuinats amb els productes biològics de DonBio, fets majoritàriament amb espirulina, excel·lent font de vitamines, minerals, antioxidants i proteïnes, sent considerada a la actualitat com un súper aliment a causa dels nombrosos beneficis per a la salut.

Així doncs, durant la vetllada, els convidats van poder gaudir d’una picada variada en què varen poder tastar els spaghettoni de llenties vermelles amb vitello tonnato, els risoni amb caviar de salmó i mantega blanca de cibulet; els rigatoni de civada farcits de vèrtoles acompanyats de pèsols; els espaguetis amb espirulina amb ragú de vedella estofada durant 88 hores i salsa parmesana, i, de postres, el savarí de sèmola de blat amb albercoc i gelat de vainilla.

La presentació de la marca i de la nova botiga que va comptar amb la presència de representants de la societat balear com ara el president de l’Associació de Distribuïdors d’Aliments i Begudes, Bartomeu Servera; el president de l’Associació de Cuiners Afincats a les Illes Balears, José Cortes; com també com les influencers Aurora Vega, @Misstrillis i Addicta a la Carta entre molts altres. Tots ells van ser rebuts pels propietaris de la botiga DonBio, Yunieska Expósito i Francesco Donvitto que també van estar acompanyats per familiars i amics.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat