Rosa Blanca ha posat en marxa la campanya ‘Rosa Blanca amb la pesca’, gràcies a la qual regalarà 2 botelles de cervesa a les persones que comprin peix fresc del Port de Sóller i del Port d’Andratx.

La marca de cervesa continua donant suport al sector primari, com ja ho ha fet amb forners i agricultors. En aquesta ocasió, decideix mirar cap a la mar per posar-se al costat del petit negoci pesquer, un sector fonamental en la història i gastronomia mallorquina.

Aquells consumidors que s’acostin al punt de primera venda en el port de Sóller de Gori Mayol i al de la Confraria de Pescadors Port d’Andratx, i que facin una comanda superior als 20 euros, rebran dues botelles de Rosa Blanca com a obsequi. D’aquesta manera, la cervesera nascuda a Mallorca l’any 1927 tracta de donar suport a aquest sector amb una acció que reconeix el consumidor compromès amb l’economia local.

Pescadors mallorquins

Gori Mayol va néixer a Fornalutx l’any 1991. És un jove que duu quinze anys en l’ofici heretat del seu pare. Amb la barca Passador, de 7,7 metres d’eslora, surt cada dematí a fer feina des del port de Sóller. D’altra banda, la Confraria de Pescadors del Port d’Andratx fa més d’un segle que vetla pel sector pesquer mallorquí. El seu patró major actual, Pep Fresquet, i el seu secretari, Miquel Alemany, són també pescadors d’aquesta associació que té desena de barques.

Si voleu comprar peix fresc a la Confraria de Pescadors del Port d’Andratx, podeu telefonar al 971 67 20 22. (Av. Mateu Bosch, 7. Port d’Andratx). Podeu contactar amb Gori Mayol al 971 63 24 27.