/

La gastronomia i el turisme centraran la cimera Palma Summit 21

El Palau de Congressos de Palma acollirà, el proper mes d'octubre, la primera edició de Palma Summit 21, una cimera internacional sobre gastronomia i turisme sostenible

El Palau de Congressos de Palma acollirà, el proper mes d’octubre, la primera edició de Palma Summit 21, una cimera internacional sobre gastronomia i turisme sostenible.

El congrés tindrà lloc, concretament, els dies 16 i 17 d’octubre de 2021 a la sala Mallorca de l’edifici creat per l’arquitecte Patxi Mangado i gestionat per Melià Hotels Internacional.

Palma Summit 21 és un espai de debat i exposició que acollirà experts de tot el món i que té com a objectiu, entre altres aspectes, compartir estratègies que promoguin un turisme sostenible basat en l’oferta gastronòmica de qualitat com a valor de la destinació.

Així doncs, en aquesta cimera internacional es donaran cita xefs, productors, operadors, cadenes hoteleres, denominacions d’origen, agències de viatge, indicacions geogràfiques protegides, responsables polítics, restauradors i empreses de el sector serveis a nivell nacional i internacional amb l’únic objectiu de debatre sobre el futur de el model de negoci turístic basat en la sostenibilitat.

Experts de la talla de Rafael Ansón, expresident de la Reial Acadèmia de Gastronomia Espanyola i actual president vitalici de la Comunitat Europea de la Nova Gastronomia o Domènec Biosca, president de Educatur, entre altres experts acadèmics ja hi han confirmat l’assistència.

D’aquesta manera, i seguint sempre les mesures i restriccions imposades per les autoritats sanitàries, Mallorca serà seu de l’esdeveniment de gastronomia i turisme sostenible en què la informació, el diàleg, l’intercanvi i el propòsit d’ajudar a la transició cap a un nou model de negoci turístic basat en la sostenibilitat en seran els protagonistes.

Palma Summit 21, organitzat per AgenciaCom i Global Gastronomia Group, compta amb la col·laboració institucional de l’Ajuntament de Palma i el Consell de Mallorca, com també té el patrocini de Meliá Hotels International i del Palau de Congressos.

L’esdeveniment pretén posicionar la ciutat de Palma, no solament en l’aparador de les noves tendències i la visió de futur del turisme, sinó com el referent europeu dels congressos sobre la gastronomia de qualitat per avançar en un model de turisme sostenible i proper.

Amb Palma Summit 21, afirmen des de l’organització, “aconseguirem crear productes turístics complementaris i sostenibles a l’oferta de sol i platja que serveixin d’estratègia de promoció de destinació i difusió de la cultura local, afavorint el seu desenvolupament, la cooperació publicoprivada, la creació de riquesa del territori i la sostenibilitat turística “.

L’objectiu de l’organització és poder dur a terme la cimera internacional de forma presencial però, i segons evolucioni la pandèmia i en funció de les mesures de restricció pertinents i relatives a la mobilitat, el congrés podria patir modificacions i celebrar-se en un format híbrid.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat