Una quinzena de restaurants de Palmanova i Magaluf participen a la Mostra de Cuines de Calvià de 2023. En aquesta edició de tardor, hi trobareu menús especials, amb preus que oscil·len entre els 16 i els 18 euros.
Podeu consultar els restaurants que hi participen i els menús que hi ofereixen (els dies 20, 21 i 22 d’octubre) a continuació.
Reserves: 971 680 682
- Entrant: Rotlles de primavera
- Plat principal: Curri vermell de pollastre amb verdures
- Postres: Pastís de pastanaga casolà
- Beguda: Cervesa, aigua, refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 681 052
- Entrant: Caldereta de tonyina vermella amb crostonets i cruixent de rostes de Sòria
- Plat principal: Tires de rèmol en tempura de panko japonès amb fideus d’arròs i verdures tai
- Postres: Milfulls de crema de formatge Philadelphia i confitura de melicotó
- Beguda: Copa de vi de Rioja, aigua, canya o refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 681 280
- Entrant: Còctel de gambes
- Plat principal: Xot al forn a l’estil El mundo/Gall de Sant Pere mediterrani
- Postres: Pastís d’ametla o tiramisú
- Beguda: 1 copa de vi, 1 copa de sangria, 1 cervesa o 1 refresc
Preu: 18 €
Reserves: 971 252 860
- Entrant: Tonyina estil La Granja (aguiat de mongeta amb pebre coent)
- Plat principal: Terrina de porquet rostit confitat
- Postres: Pastís de llimona
- Beguda: 1 copa de vi o cervesa o refresc. Aigua i cafè
Preu: 18 €
Reserves: 618 190 324
- Entrant: Caneló de coa de bou amb beixamel del seu suc i gratinat amb formatge idiazàbal fumat
- Plat principal: Calamar nacional farcit de cuixot ibèric, napat amb la famosa salsa de “Mi Mami” i acompanyat amb arròs salvatge
- Postres: Semifred de fruites vermelles
- Beguda: Refresc, cervesa, aigua o copa de vi
Preu: 18 €
Reserves: 971 757 956
- Entrant: Cebiche de corbina amb ensalada de quinoa, alvocat i pinya
- Plat principal: Espaguetis amb pesto i tonyina vermella flamejada
- Postres: Pastís Red Velvet amb mascarpone i fraules
- Beguda: Copa de vi, una canya o una aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 690 829
- Entrant: Ika Tempura
- Plat principal: Corral chicken yakisoba
- Postres: Binomi de gelat
- Beguda: Aigua, refresc, copa de vi o canya
Preu: 17€
Reserves: 675 182 069
- Entrant: Musclos a la marinera
- Plat principal: Risotto frutti di mare
- Postres: Xoriço de xocolata
- Beguda: Copa de vi de la casa o canya + aigua
Preu: 16 €
Reserves: 971 130 285
- Entrant: Musclos marinera o frit mallorquí
- Plat principal: Stroganoff de pollastre servit amb arròs basmati i patates fregides o salmó a la taronja servit amb verdures de temporada i patata rostida
- Postres: Crema catalana
- Beguda: Copa de vi, refresc, canya de cervesa o aigua
Preu: 18 €
Reserves: 871 576 449
- Entrant: SENSE GLUTEN i SENSE LACTOSA: Croquetes de pollastre
- Plat principal: SENSE GLUTEN i SENSE LACTOSA: Pastís de carn i patata
- Postres: SENSE GLUTEN i SENSE LACTOSA: Pastís de pastanaga amb glacejat de formatge mascarpone
- Beguda: Aigua, copa de vi, cervesa o cervesa sense gluten
Preu: 17 €
Reserves: 971 130 089
- Entrant: Frit de xot
- Plat principal: Bacallà al forn amb tomàtiga
- Postres: Gató amb gelat d’ametla
- Beguda: 1 refresc, 1 canya o 1 copa de vi
Preu: 18 €
Reserves: 971 772 732
- Entrant: Mix 3 bruschettas tomàtiga/gambes/vegetariana
- Plat principal: Tagliatelle stracciato amb tomàtiga i burratina mozzarella
- Postres: Tiramisú casolà
- Beguda: 1 copa de vi de la casa blanc/negre
Preu: 18 €
Reserves: 971 130 753
- Entrant: Arròs sec amb gambes
- Plat principal: Entrecot en salsa bearnesa amb espàrrecs verds, tomàtiga cherry i patates fregides
- Postres: Pastís de formatge amb fruites del bosc
- Beguda: Vi i aigua
Preu: 18 €
Reserves: 971 682 743
- Entrant: Empanades argentines de vedella
- Plat principal: Rostit de tira Black Angus amb patates fregides casolanes
- Postres: Banoffee
- Beguda: Aigua, copa de vi o copa de cervesa
Preu: 18 €