Del 27 al 30 d’abril hi trobareu un bon nombre de propostes interessants

El darrer cap de setmana d’abril el poble de Santa Maria viu amb intensitat uns dies marcats per la Fira. Si bé el programa va començar per la Diada de Sant Jordi i acabaran el 5 de maig, tant aquest divendres, com dissabte com diumenge seran els dies centrals.

Victòria Pons, regidora de Fires de l’Ajuntament de Santa Maria del Camí explica que la Fira és el moment ideal per conèixer el potencial comercial, cultural, gastronòmic i social del municipi.

Bona mostra d’això és la Vetllada Solidària de Frit, que precedeix la gran Fira de Santa Maria. Se celebrarà el divendres, 27 d’abril, a partir de les 21 hores, a la Plaça Nova. Serà una ocasió per gaudir de bones tapes i, alhora, cooperar amb el Fons Mallorquí de Solidaritat i Cooperació, a qui es destinen els guanys. El preu del tiquet serà de 2 euros i es podran comprar el mateix divendres 27 a l’Ajuntament, de 9 a 13 h i a partir de les  17.30 h al mateix recinte. Cal tenir en compte que tothom ha de dur el seu plat, tassó i cobert. No hi haurà tassons ni plats de lloguer.

Per al dissabte també hi haurà de trull, amb exhibició i cursa de mobylettes, a les 16.30 hores, i exposicions, a partir de les 18 hores. Ara bé, el dia gros serà el diumenge, amb la Fira on hi trobareu: Mostra de vehicles antics, la Mostra Industrial, Comercial i Artesanal de Santa Maria del Camí, la Mostra de Vins Santamariers, la Mostra i degustació de Producte Balear, l’exposició de maquinària agrícola i ramadera, l’exposició de l’art d’aus de cetreria, d’aviram i caça, la Mostra d’Ovelles Santamarieres i la Mostra d’Animals de Races Autòctones, a més de la Fira Alternativa, la Fira Sostenible i atraccions. Un dels moments més emotius d’aquest dia serà a les 10.30 hores, a Can Sanxo, amb la Tamborada Gegantera, que ompliran de màgia i fantasia els carrers del poble amb un divertit passacarrers de gegants.

Dilluns, dia 30, hi haurà el Firó, que es complementarà, al matí, amb activitats, per als més menuts, amb la fireta de jocs antics i, a l’horabaixa, amb teatre de titelles i la Mostra i Degustació de Coques Dolces i Salades, a partir de les 19.30 hores, a a Plaça de la Vila.

Consultau tot el programa a: http://www.ajsantamariadelcami.org/Fira2018/