L’Associació Menorquina de Cafeteries, Bars i Restaurants de Menorca ha decidit continuar amb el calendari previst de les jornades gastronòmiques ‘Menorca en el Plato‘.

La cita arriba, enguany, a la setena edició, amb l’objectiu de difondre la cuina menorquina entre els residents i visitants, especialment en un moment tan complicat com el que passa el sector de la restauració i l’hoteleria. De fet, l’activitat es va organitzar fa uns anys com a activitat per allargar l’activitat a l’illa després de les festes de Sant Joan de Ciutadella, que aquest 2020 s’han suspès per la crisi sanitària de la covid-19.

Es farà del 26 de juny al 5 de juliol i els restaurants participants -encara per definir- hi oferiran un menú complet a un preu especial. Des de l’organització han comentat que en aquesta ocasió serà imprescindible reservar taula.

L’activitat té el suport de Baleària, la Conselleria de Economia del Consell Insular de Menorca, Foodies on Menorca i l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Balears, entre altres entitats.