Licor Randa: la beguda estomacal dels franciscans de Mallorca

A Mallorca hi ha tresors gastronòmics antics i peculiars com el Licor Randa, la beguda estomacal dels franciscans de Mallorca. Els frares franciscans TOR, instal·lats al santuari de Cura l’any 1913,  heretaren la tradició franciscana de l’elaboració de licors, als quals s’atribuïen virtuts curatives. El  licor de Randa ha estat fabricat durant molts d’anys al santuari de Cura i al convent de la Porciúncula. Avui es continua emprant per elaborar-lo la recepta original franciscana, duta de França, i integrada per un bon nombre d’herbes aromàtiques i medicinals. El sabor d’aquest licor estomacal ens evoca l’amor de Sant Francesc d’Assís per

A Mallorca hi ha tresors gastronòmics antics i peculiars com el Licor Randa, la beguda estomacal dels franciscans de Mallorca.

Els frares franciscans TOR, instal·lats al santuari de Cura l’any 1913,  heretaren la tradició franciscana de l’elaboració de licors, als quals s’atribuïen virtuts curatives. El  licor de Randa ha estat fabricat durant molts d’anys al santuari de Cura i al convent de la Porciúncula. Avui es continua emprant per elaborar-lo la recepta original franciscana, duta de França, i integrada per un bon nombre d’herbes aromàtiques i medicinals. El sabor d’aquest licor estomacal ens evoca l’amor de Sant Francesc d’Assís per la natura.

El podeu tastar i comprar a les botigues del Santuari de Cura (Algaida) i al claustre de Sant Francesc de Palma.

1 Comment

  1. Hola,
    ¿Puedo comprarte el licor y me lo puedes enviar?
    Tengo un amigo que tiene cáncer. Es un gran deseo de él beber este licor nuevamente.
    Los mejores deseos
    Torsten Buch

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

*

code

 

Latest from Actualitat