/

Mallorca torna a tenir les millors mels ecològiques d’Europa

L'apicultor Martí Mascaró, de Mel Caramel, n'és el triomfador

L’apicultura de Mallorca i de Menorca està d’enhorabona perquè el concurs Biolmiel 2023 ha premiat tres marques de mel ecològica de les Illes Balears.

La que ha estat més guardonada és Mel Caramel, de l’apicultor Martí Mascaró, que ha obtingut tres medalles d’or amb les mels poliflorals següents: la de primavera de Santiani (Campanet), la de Son Real (Santa Margalida) i la mel de primavera de Monnàber Vell (Campanet). A més a més, ha guanyat vuit medalles d’argent més per les mels que fa als apiaris de Son Creus, Planícia (Bunyola) i Ariant (Pollença), a més d’una altra mel de Monnàber Vell d’estiu polifloral i la de Mosset (Escorca), la de Galatzó (Calvià) i Can Knudsen (Banyalbufar).

També ha guanyat una medalla d’or de mel multifloral la marca Equilibri, que gestionen els apicultors Pau Queralt i Biel Coll, una firma creada per Pilar Puig. El jurat, també li ha atorgat dues medalles d’argent per la mel monofloral, una per mel de garrover i una altra pel melat de garrova.

A més a més, Menorca té una altra medalla d’or multifloral. Concretament és per a la mel Dolçamar, que produeix l’apicultor Antoni Anglada.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat