/

Maria Solivellas serà una de les protagonistes de Madrid Fusión 2021

Els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, se celebra Madrid Fusión 2021 i una de les protagonistes de les ponències que s'hi faran és la cuinera Maria Solivellas

Els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny, se celebra Madrid Fusión 2021 i una de les protagonistes de les ponències que s’hi faran és la cuinera Maria Solivellas, creadora del restaurant Ca Na Toneta de Caimari.

L’acte, que tendrà lloc el dimarts 1 de juny, i durà per títol Hedonisme responsable, el plaer del mínim. A la ponència, Solivellas hi exposarà la seva filosofia culinària, basada en la sobirania alimentària i l’economia circular. De fet, aquesta ha estat la seva màxima des que es va crear el restaurant Ca Na Toneta, que enguany celebra el 25è aniversari.

També participarà a Madrid Fusión 2021, Rubén Pol, sommelier mallorquí del restaurant Disfrutar de Barcelona; i els cuiners d’ASCAIB hi faran els tallers següents: Marta Rosselló, del restaurant Sal de Cocó, prepararà un cruixent d’ametlles i sobrassada; Ricardo Rossi, de l’Hotel Valldemossa, una galeta d’ametlla amb formatge de vaca, Oli de Mallorca i gel d’herbes; Pinxo González, de Palillos y Cuchillos, unes molles de sobrassada, amb crema de menjar blanc, chutney d’albercoc i sorpreses de maonès; Jose Cortès, xef executiu de Diablito, una coca d’oli amb escalivada i anguila fumada amb fusta d’olivera; i Matías Provvidenti, del restaurant Maleva, una torrada de pa de vidre amb confitura de magrana agra i porcella de porc negre. A més a més, el cuiner canari resident a Mallorca, Jonay Hernández, del restaurante La Vieja, lluitarà per proclamar campió el seu mojo de moll d’os en la final del concurs de mojos, una salsa típica de les Illes Canàries.

A la cita no hi haurà participació de Menorca, però sí que n’hi haurà d’Eivissa i de Formentera amb els xefs Òscar Molina (restaurant La Gaia, Eivissa) i Álvaro Sanz (restaurant Es Tragon, Sant Antoni de Portmany), que parlaran dels aliments de la mar de l’illa d’Eivissa. Així mateix, la restauradora i historiadora Helena Jiménez, la historiadora Carmen Mezquida, el periodista Iban Yarza, l’arqueòloga Glenda Graziani i el cuiner Joan Roig debatran sobre el pa, l’oli i el vi a l’antiga Eivissa.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat