/

Maridatge d’òpera i vi a Son Vich de Superna

Hi sonaran àries i duos de Mozart, Gounod i Dvorak i s'hi tastaran els vins d'altura d'aquest celler familiar

El celler Son Vich de Superna i Euroclàssics presenten la cinquena edició del concert Maridatge d’òpera i vins que tindrà lloc el dissabte 3 de juny, a les 18.30 hores, a la clastra senyorial de Son Vich de Superna, en el cor de la Serra de Tramuntana, al costat de les vinyes i del celler on elaboren tots els seus vins.

El concert consistirà en àries i duos d’òpera de Mozart, Gounod, Smetana, Dvorak, Albéniz, Lehar, Massenet, Bernstein i Gershwin, interpretats per la soprano eslovaca Sonya Godarská, el baríton txec Vratislav Kriz, tots dos de prestigi internacional, i el famós pianista local, Francesc Blanco.

El descans, el recital de música estarà acompanyat dels vins de Son Vich de Superna i de productes locals, tot això amb el sabor característic de la Serra de Tramuntana.

Les entrades es poden obtenir tant de manera anticipada en els diferents punts de venda: Musicasa Conservatori, web de Son Vich de Superna www.sonvichdesuperna.es i www.giglon.com, com en porta, el mateix dia del concert.

L’esdeveniment gastronòmic-musical, que està emmarcat en el 5è Festival MallorcÒpera, està organitzat pel celler Son Vich de Superna i Euroclàssics, amb el patrocini de Quality Center-Range Rover i amb la col·laboració del IEB i el Consell de Mallorca.

Sobre el celler Son Vich de Superna

Son Vich de Superna és un celler de muntanya, d’elaboració tradicional i artesanal situat entre els municipis d’Esporles i Puigpunyent, propietat de la família Sampol.

És el celler que es troba a l’altitud més alta de Mallorca, elabora vins d’altura amb varietats de raïm autòcton com ara gorgollassa, premsal i mantonegro i foranes com viognier, ull de llebre, cabernet sauvignon, merlot i sirà. La seva ubicació, en plena Serra de Tramuntana, confereix als vins una identitat única a Mallorca.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat