Del 17 al 26 de novembre, 24 restaurants oferiran plats i menús especials 

Com cada novembre, sa Pobla esdevé la capital gastronòmica de Mallorca gràcies als menús que els restaurants i bars del municipi ofereixen del dia 17 al dia 26 en motiu de Menjar Bé i, també, gràcies a la Fira de l’Arròs Pobler que es fa els dies 25 i 26, coincidint amb els darrers dies de la ruta culinària.

Així ho explica Magdalena de la Fuente, regidora de Fires i Festes de sa Pobla, que convida a tots els mallorquins i visitants a assaborir la gran varietat de propostes que ofereixen els restaurants 24 restaurants que hi participen. La presentació de la Fira de l’Arròs Pobler i Menjar Bé han tingut lloc dimarts dia 14 al Museu Can Planes, i ha comptat amb la participació del batle Biel Ferragut com també dels regidors de l’Ajuntament i una selecció de restauradors.

Alguns dels plats que hi trobareu: arròs de peix, pop a l’antiga, frit de tardor, arròs pobler, risotto nero, bacallà amb ceba caramelitzada, caragols, coa de bou, filet de porc ibèric flamejat amb Pedro Ximenes i molts més que us faran la boca aigua.

Clicau la imatge per consultar els plats i menús de Menjar Bé a sa Pobla 2017

Pitjau sobre el mapa per fer-lo més gros