El cuiner Miquel Gelabert ha creat un menú per al proper dia 13 de febrer, una proposta per gaudir a casa a la llum de les espelmes. El menú està elaborat majoritàriament amb producte local i de qualitat, com és senya d’identitat al restaurant Can March de Manacor.

A més, inclou vi del celler Mesquida Mora de Porreres i està compost pels plats següents:

 

Entrants

  • Tàrtar de negret amb sèsam, flors i guacamole
  • Coca de blat de xeixa integral amb ceba confitada i formatge de cabra d’Es Collet de Manacor

Principal

  • Brandada de bacallà amb carxofa, sobrassada i pera amb mel
  • Canelons de porcella de porc negre de Can Company amb la seva corna cruixent.

Postres

  • Crema amb molletes d’ensaïmada i crema

Inclou botella de vi Acrollam (rosat o blanc) de Bàrbara Mesquida

Preu: 35 euros per persona. Reserves al: 971 55 00 02