Calvià torna a convertir-se en la capital culinària de Mallorca amb l’edició 2019 de la Mostra de Cuines de Tardor, organitzada per la Fundació Calvià. La cita, que tendrà lloc cada divendres del mes d’octubre a diferents poblacions del municipi.

Durant la presentació de la Mostra, celebrada el dimecres a l’Ajuntament de Calvià, el batle Alfonso Rodríguez Badal, va destacar la capacitat que té Calvià d’oferir gastronomia de qualitat. Per a l’ocasió, el cuiner calvianer Xema Álvarez hi va oferir una demostració de cuina en viu que va consistir en l’elaboració d’un plat original amb llampuga, plàtan mascle i envinagrats.

En aquesta edició, hi participen 43 establiments que oferiran, tant al migdia com al vespre, un menú complet a preus populars (màxim 16 euros). Alguns restaurants ofereixen també menú infantilalternatiu sense gluten o vegetarià.

Les zones i els dies són els següents:

  • El divendres 4 d’octubre hi participen 12 restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i urbanització Galatzó.
  • El divendres 11 de octubre, hi participen 8 restaurants de Peguera, Cala Fornells i el Toro.
  • El divendres 18 d’octubre, hi participen 9 restaurants de Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals Nous, Costa d’en Blanes i Son Caliu.
  • El divendres 25 de octubre, hi participen 14 restaurants de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer.

Es recomana fer la reserva amb antelació. Consultau tots els menús de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià 2019 aquí.