Sorry, this entry is only available in Catalan. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.

Calvià torna a convertir-se en la capital culinària de Mallorca amb l’edició 2019 de la Mostra de Cuines de Tardor, organitzada per la Fundació Calvià. La cita, que tendrà lloc cada divendres del mes d’octubre a diferents poblacions del municipi.

Durant la presentació de la Mostra, celebrada el dimecres a l’Ajuntament de Calvià, el batle Alfonso Rodríguez Badal, va destacar la capacitat que té Calvià d’oferir gastronomia de qualitat. Per a l’ocasió, el cuiner calvianer Xema Álvarez hi va oferir una demostració de cuina en viu que va consistir en l’elaboració d’un plat original amb llampuga, plàtan mascle i envinagrats.

En aquesta edició, hi participen 43 establiments que oferiran, tant al migdia com al vespre, un menú complet a preus populars (màxim 16 euros). Alguns restaurants ofereixen també menú infantilalternatiu sense gluten o vegetarià.

Les zones i els dies són els següents:

  • El divendres 4 d’octubre hi participen 12 restaurants de Santa Ponça, Costa de la Calma i urbanització Galatzó.
  • El divendres 11 de octubre, hi participen 8 restaurants de Peguera, Cala Fornells i el Toro.
  • El divendres 18 d’octubre, hi participen 9 restaurants de Cas Català, Illetes, Bendinat, Portals Nous, Costa d’en Blanes i Son Caliu.
  • El divendres 25 de octubre, hi participen 14 restaurants de Palmanova, Magaluf i Son Ferrer.

Es recomana fer la reserva amb antelació. Consultau tots els menús de la Mostra de Cuines de Tardor de Calvià 2019 aquí.