Tendrà lloc dilluns, dia 17 de juliol, a les 20 hores, al Passeig de la Sirena i hi haurà vuit plats i quinze vins per degustar 

La Mostra de Cuina Marinera torna un any més a Porto Cristo. Els restaurants del nucli costaner hi oferiran !un menú de luxe perquè els veïns, els residents i els visitants puguin celebrar plegats les Festes del Carme”, segons expliquen des de la delegació de Turisme de l’Ajuntament de Manacor.

Aquesta cita gastronòmica “permetrà mostrar el potencial turístic, gastronòmic i vitivinícola de luxe que tenim a Porto Cristo i en tot el municipi de Manacor”, ha afegit el delegat de Porto Cristo, Joan Gomila.

Els plats que hi trobareu

La XVII edició de la Mostra de Cuina Marinera se celebrarà dilluns que ve, dia 17 de juliol, a partir de les 20 h al Passeig de la Sirena de Porto Cristo.

Hi participaran:

  • El Restaurant El Patio, amb el seu gall amb salsa de mostassa i, de postres, brownie amb almívar de llet.
  • El restaurant Can Toniha ideat paella de verdures i bacallà com a plat principal, mentre que de plat dolç oferiran bescuits de figues amb caramel d’anous i pinyons.
  • El Restaurant Cala Beachha anunciat que oferiran fiocchis amb salsa de gorgonzola, anous i essència de trufa; a més de tataki mixt de tonyina, salmó, salsa de soja, guacamole i alvocat. De postres donaran a tastar trufes de xocolata amb cruixent d’ametla.
  • El bar Lulumbaoferirà racions de tombet de rajada, que els assistents a la Mostra de Cuina Marinera podran assaborir abans de tastar el gató amb gelat.

Vins i preu

Els vins aniran a càrrec dels cellers Miquel Gelabert, Pere Seda, Toni Gelabert, Pere Seda i Son Vell. I els Cafès Samba oferiran cafè als assistents.

Igual que l’any passat, per accedir a la Mostra de Cuina Marinera bastarà comprar tiquets per menjar, que costaran 2,50 euros, i no farà falta comprar cap altre tipus d’entrada. Els tiquets es podran adquirir durant la Mostra però també es poden comprar anticipadament a les oficines de turisme de Manacor i Porto Cristo i també a la delegació municipal de Porto Cristo.