La publicació en línia ha nascut aquest mes de març

Les curiositats culinàries, les fondes, els restaurants i les tradicions noves tendències gastronòmiques tenen un nou espai a Internet. Aquest mes de març ha nascut el web Foodies on Menorca que té com a objectiu ajudar a conèixer el món de la gastronomia menorquina i tot allò que l’envolta.

S’hi tracten temes com el producte local, les botigues gurmets i de queviures tradicionals, begudes, , novetats… i tot allò que ens pugui ser d’interés per aquelles persones que viuen i visiten l’illa menorquina.

El creador de la iniciativa és el periodista i escriptor gastronòmic Bep Al·lès Salvà, autor de diferents llibres i receptaris de cuina menorquina. Té una dilatada experiènica com a director del Setmanari El Iris d’Informació i Cultura; articulista del diari Ara Balears; col·laborador d’IB3 Ràdio i de Cope Menorca. Membre fundador i vocal de Fra Roger Gastronomia i Cultura; i en l’actualitat és el president de l’Associació de Periodistes i Escriptors Gastronòmics de les Illes Balears. He oferit diferents conferències sobre gastronomia menorquina tant a les illes de Menorca i Mallorca, a Santiago de Compostela i altres indrets; amb nombroses obres publicades, de fet, el llibre que ha escrit és Les arrels de la cuina menorquina, receptes de cuina antiga.

La publicació també inclourà apartats sobre viatges fora de l’illa i les seves recomanacions, experiencies foodie, per donar una visió molt més oberta a tot allò que es cou en el món gastronòmic i que pugui ser interessant.