El restaurant El Olivo de Deià ha presentat el nou menú de tardor, que consisteix en una selecció de plats amb el peix, els bolets i la carn de caça. La proposta estarà disponible fins al proper 15 de novembre que és quan es posarà el punt final a la temporada 2021.

Es tracta d’un menú de 7 plats concebut pel xef Guillem Méndez i el seu equip que es pot tastar separadament o maridat amb els vins del celler Tianna Negre de Binissalem. Aquest celler pertany a la família Morey, propietàries dels licors Tunel, i ha fet molta feina per posicionar-se com un dels nous cellers de referència de Mallorca. De fet, han apostat per dignificar les varietats autòctones i la producció ecològica.

Alguns dels plats que s’hi poden tastar són la llampuga maridada amb yuzu acompanyada d’un vi rosat, un brisat, el Tianna Boutique 5.2 de la varietat autòctona Giró Ros; també hi trobareu un parfait de foie amb trompetes de la mort i pa de figues, que es marida amb el vi blanc Muscat Sec, fet a base de Moscatell. Una altra de les propostes és el llom de cèrvol fet amb romaní, castanyes i salsa de xocolata, que se serveix amb el Tianna Negre, un cupatge de les varietats foranes Sirà i Merlot. També cal destacar els picornells confitats amb gelat de pebre bo, que se marida amb un licor de crema de llimona, coco i nata fresca.

El restaurant obre a les 19.30 hores i el telèfon de reserves és el 971 63 90 11.