Ricardo Vallejo n’és el cuiner i creador de la proposta

El restaurant Shamrock de Palma ha presentat la nova carta, ideada pel cuiner Ricardo Vallejo. El conegut pub irlandès del Passeig Marítim ofereix una selecta carta al restaurant ubicat al pis superior, des d’on es gaudeix d’una bella vista sobre el port de Palma.

El cuiner, nascut a Santander l’any 1982, va arribar a Mallorca fa un any i ja ha estat guardonat amb el premi de la millor tapa al certamen Tapalma 2017. Vallejo apunta que la carta aposta pel producte fresc. Els plats que ha presentat són:

  • Xot macerat amb curri vermell, que ha servit sobre albergínia i amb crema fraiche (crema fresca) i regalim.
  • Pizzeta marinera amb base de pa de pita, musclos, escopinyes, algues i alvocat.
  • Lleteroles de vedella, servides amb salsa de cervesa Guinnes, amb colinap i pasta de cacauet.
  • Broqueta de sípia i botifarra amb salsa de frijolesi coriandre.

Aquesta oferta se suma a altres suggeriments com la tapa Quelypizza Marinera i la tapa pic-nic que vàren guanyar el premi d’Or de Tapalma 2017. També s’hi va presentar la  mitjana de vedella, una carn que ha madurat durant un mínim de 45 dies i que es cuinen dins un forn de caliu.  A l’acte, també hi va assistir Guillermo Lera, propietari i director de Shamrock, que va recordar que  l’establiment continua oferint música en viu, espectacles esportius i tota l’oferta cervesera al pub.

Fotos: La Siesta Press / J. Fernández Ortega