L’empresa mallorquina acaba de llançar-les al mercat. Tenen un índex de gluten baix i no duen saïm

La família Gori de Muro creix amb unes noves galletes de blat de xeixa. Aquest nou producte s’afegeix a l’àmplia gamma de galletes que elabora aquesta empresa familiar mallorquina.

El blat de xeixa és un aliment autòcton de les Illes Balears que va estar a punt de desapareixer als anys 70 i 80 per l’arribada de blats transgènics, més productius que els que tradiconalment es cultivaven a Mallorca i a les Balears. Cal destacar que aquest tipus de blat té poc gluten.

A més a més, les galletes no duen saïm. L’empresa té altres galletes elaborades sense greix de porc com les de sègol i les ecològiques, que també es fan de blat de xeixa, concretament del que Biel Torrens de Can Caló cultiva a Ruberts i Sencelles.

Podeu comprar les Galletes Gori de Muro de xeixa i d’altres sabors a Gastromarket: www.gastromarket.es

Aquest és el moment que va sortir la primera tongada de galletes de xeixa Gori de Muro directament cap al forn: