/

Portocolom acull la tercera edició del Raïm Fest

La cita tendrà lloc el dissabte 15 de juliol, a partir de les 18 hores

Portocolom és la localitat que Vi de la Terra Mallorca ha triat per fer la tercera edició del Raïm Fest. En aquesta activitat hi participaran 10 cellers d’aquesta indicació geogràfica. A més de vi, també hi haurà altres productes gastronòmics i música en directe.

La cita tendrà lloc el dissabte 15 de juliol, a partir de les 18 hores, a la Bassa Nova. Les dues edicions anteriors es varen celebrar a Costitx i a Deià amb un èxit de participació i convocatòria de públic.

Raïm Fest és una gran festa del vi. Però també hi ha activitats paral·leles: es ballarà al ritme de Cacao, Lucas Chito i DJSyntonique; també hi haurà foodtrucks instal·lats en el recinte del festival i a la paradeta del Forn de sa Plaça, tot un emblema de Portocolom.

L’entrada al Raïm Fest és gratuïta i només es pagarà pel que es consumeixi: 2 euros per cada copa de vi i un preu assequible per cada tapa. L’aparcament també serà gratuït.

El festival també oferirà tallers infantils perquè els més petits tenguin el seu primer contacte amb la cultura del vi i tot allò que representa per a Mallorca i, així, podran gaudir d’un horabaixa a la fresca ben entretingut amb una atracció de cavallets sostenible, contacontes i pintacares, un taller de bufetes i molt més.

En aquesta tercera edició, que té el suport de l’Ajuntament de Felanitx, hi participaran 9 cellers de Vi de la Terra Mallorca: Macià Batle, José L. Ferrer, Karretània, Vidauba, Castell Miquel, Son Puig, Ses Talaioles, 7103 Petit Celler i Dalt Turó- que oferiran més de 30 referències de vins rosats, blancs i negres.

Deixa un comentari

Your email address will not be published.

 

Latest from Actualitat