El sector de la restauració ha començat a obrir les portes, una bona notícia per a l’economia i per als ciutadans que cerquen una mica d’esbarjo després del confinament.

Aquests són alguns dels restaurants, cafeteries i gelateries que han aixecat la barrera:

Hortella d’en Cotanet: Aquest restaurant de Sant Joan, només servirà per reserva prèvia al  640 280 370. Hi trobareu una suculenta cuina tradicional mediterrània amb productes propis naturals i de temporada, a més d’especialitats com el bou encebat a la pedra.

Gelateria Can Butxaca: Gelats artesans de tota la vida. La família Martorell – Valls elabora gelats des de l’any 1929. El local es troba a la Plaça Major de Pollença. Obren cada dia, de 9 a 13 i de 16 fins al vespre.

Bri Restaurant: Menú del dia de dilluns a dissabte i menú de vespre de dijous a dissabte. El cuiner Miki Coll ofereix una proposta culinària a Palma que fusiona noves tendències amb el producte local i de temporada. Reserves: 971 59 59 04

Restaurant Ca n’Andreu: Arrossos i paelles són l’especialitat de n’Andreu Pont. Un ambient agradable a la Plaça Pius XII de Galilea. Obert per berenar i per dinar. Reserves al: 971 61 41 87

Can Joan de s’Aigo: La xocolateria i gelateria més antiga i emblemàtica de Palma ha tornat a obrir les portes. Ha obert dos dels tres locals: l’antic bar Triquet (Avingudes-Sindicat) i el local del carrer de Baró Santa Maria del Sepulcre. També podeu fer les comendes per endur al 971 725 760  o al ️971 106 555.

Can Jordi: Cafès i plats del dia, a més de pizzes i les hamburgueses són l’oferta d’aquest restaurant de Puigpunyent, un ambient agradable, bon menjar i còctels. 971 61 41 31

La Vieja: La nova cuina canària també es pot tastar a Palma, amb el cuiner Jonay Hernández. Una proposta curiosa i descarada al centre de Palma.

Cafè sa Plaça: Variats, porcella (per encàrrec) i pamboli són algunes de les especialitats d’aquest bar de Galilea. Esperança i Biel estaran encantats de servir-vos a l’interior o a la terrassa panoràmica.

Raimundo Burguer: Grans especialistes en hamburgueses, també n’hi ha de veganes. Aquest restaurant de Palma destaca per oferir ingredients de primera qualitat. Obert de dilluns a divendres de 20 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16 i de 20 a 23 h