Leider ist der Eintrag nur auf Katalanisch verfügbar. Der Inhalt wird unten in einer verfügbaren Sprache angezeigt. Klicken Sie auf den Link, um die aktuelle Sprache zu ändern.

El sector de la restauració ha començat a obrir les portes, una bona notícia per a l’economia i per als ciutadans que cerquen una mica d’esbarjo després del confinament.

Aquests són alguns dels restaurants, cafeteries i gelateries que han aixecat la barrera:

Hortella d’en Cotanet: Aquest restaurant de Sant Joan, només servirà per reserva prèvia al  640 280 370. Hi trobareu una suculenta cuina tradicional mediterrània amb productes propis naturals i de temporada, a més d’especialitats com el bou encebat a la pedra.

Gelateria Can Butxaca: Gelats artesans de tota la vida. La família Martorell – Valls elabora gelats des de l’any 1929. El local es troba a la Plaça Major de Pollença. Obren cada dia, de 9 a 13 i de 16 fins al vespre.

Bri Restaurant: Menú del dia de dilluns a dissabte i menú de vespre de dijous a dissabte. El cuiner Miki Coll ofereix una proposta culinària a Palma que fusiona noves tendències amb el producte local i de temporada. Reserves: 971 59 59 04

Restaurant Ca n’Andreu: Arrossos i paelles són l’especialitat de n’Andreu Pont. Un ambient agradable a la Plaça Pius XII de Galilea. Obert per berenar i per dinar. Reserves al: 971 61 41 87

Can Joan de s’Aigo: La xocolateria i gelateria més antiga i emblemàtica de Palma ha tornat a obrir les portes. Ha obert dos dels tres locals: l’antic bar Triquet (Avingudes-Sindicat) i el local del carrer de Baró Santa Maria del Sepulcre. També podeu fer les comendes per endur al 971 725 760  o al ️971 106 555.

Can Jordi: Cafès i plats del dia, a més de pizzes i les hamburgueses són l’oferta d’aquest restaurant de Puigpunyent, un ambient agradable, bon menjar i còctels. 971 61 41 31

La Vieja: La nova cuina canària també es pot tastar a Palma, amb el cuiner Jonay Hernández. Una proposta curiosa i descarada al centre de Palma.

Cafè sa Plaça: Variats, porcella (per encàrrec) i pamboli són algunes de les especialitats d’aquest bar de Galilea. Esperança i Biel estaran encantats de servir-vos a l’interior o a la terrassa panoràmica.

Raimundo Burguer: Grans especialistes en hamburgueses, també n’hi ha de veganes. Aquest restaurant de Palma destaca per oferir ingredients de primera qualitat. Obert de dilluns a divendres de 20 a 23 h. Dissabte i diumenge, de 13 a 16 i de 20 a 23 h