Ingredients

  • 100 g de galetes caramel·litzades (Lotus)
  • 35 g de mantega
  • 3 iogurts grecs
  • 200 ml de nata
  • 4 fulles de gelatina
  • 20 g de sucre llustre
  • Maduixes
  • Xocolata pe decorar
  • Per a l’almívar 150 ml d’aigua i 100 g de sucre

Elaboració
Per a la base: Triturem les galetes i les barregem bé amb la mantega.  Després, repartim la barreja i la premem amb una cullera al fons del motlle fins que quedi ben aplanat i aixafat a la base. Ho deixem reposar a la nevera.

Preparem la mousse: En un bol hi posem els iogurts, el sucre i ho barregem amb la nata semimuntada. Hidratem les fulles de gelatina uns 10 minuts amb aigua freda, passat el temps les traiem i les escalfem al microones uns segons fins que estiguin desfetes, i les afegim a la barreja anterior. Un cop tot ben integrat afegim la barreja per sobre la la base de galeta. Posem de nou el pastís a la nevera i ho deixem reposar fins que qualli (jo vaig deixar-lo tot el dia).

Per a la decoració: Desfem la xocolata al microones i la posem dins d’una manega pastissera, i fem figures a sobre d’una tira de paper de forn. Amb molt de compte incorporem la tira de paper amb la xocolata pel voltant del pastís i ho deixem uns minuts a la nevera fins que s’hagi endurit la xocolata, llavors retirem amb delicadesa la tira del paper. A continuació, posem un cassó al foc amb l’aigua i el sucre i fem un almívar (ho remenem perquè es dissolgui el sucre i un cop ha bullit i el sucre estigui dissolt ho retirem del foc i posem uns 10 minuts les maduixes). Per acabar, escorrem les maduixes i quan estiguin fredes les posam per decorar sobre el pastís.